De Bugaboo Bee nog steeds erg populair

Klik hier om direct online alle kinderwagens te vergelijken!

Bij aanschaf van een complete kinderwagen krijg je een gratis autostoeltje!

Een van de meest succesvolle kinderwagens is wel de Bee van Bugaboo. Deze kinderwagen is heel eigenaardig. Net even wat anders dan andere kinderwagens. En daarom uniek, zeldzaam en bijzonder. De Bugaboo Bee kinderwagen kun je geheel naar eigen smaak samenstellen en daarom voor veel ouders toch een interessante optie om de kinderwagen vervolgens helemaal zelf samen te stellen.
Bugaboo BeeHet ‘bijtje’ van Bugaboo is echt een typische kinderwagen voor in de stad vanwege de geringe afmetingen en het gewicht. Toch moet je er wel van houden.

De een vindt het design van Bugaboo echt top en zou met geen andere kinderwagen gezien willen worden. De ander schrikt er juist voor terug om met de kinderwagen door de winkels te lopen. Ook vanwege het design of de prijs. De prijs is voor de ene nu eenmaal een zwaarder weegpunt dan de ander. Er zijn ook genoeg ouders die juist een kinderwagen uitkiezen die echt naar hun eigen stijl is. Kinderwagens kunnen op design, op functionaliteit, op mogelijkheden, op handigheid, op prijs en op andere criteria geselecteerd worden, waardoor er ook zoveel modellen door fabrikanten op de markt gebracht worden.

Als je met een Bugaboo Bee kinderwagen aan het wandelen bent, realiseer je wel dat je achter een bijzondere kinderwagen loopt. Een soort buitenbeentje binnen de verschillende merken kinderwagens. Het mooie daarvan is dat de Bugaboo Bee een kinderwagen blijft waarover gesproken wordt. Gelieft of gehaat, de Bugaboo Bee blijft in onze ogen toch ‘lekker’ klein en ‘heerlijk’ fijn…

Terug naar kinderwagens

Comments are closed.