Babyspullen kopen in een online winkel

Klik hier om direct online alle kinderwagens te vergelijken!

Bij aanschaf van een complete kinderwagen krijg je een gratis autostoeltje!

Leuke babyartikelen en speelgoed in een online winkel

Voor jonge ouders is het handig dat er zoveel aanbod van babyartikelen te vinden is op het internet. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is wel te verkrijgen. Urenlang kun je neuzen in winkels en leuke ideeen opdoen. Er is zoveel leuks te vinden!
Een complete inrichting van je babykamer, je outlet, leuke kraamcadeautjes en nog veel meer. Wat dacht je van houten speelgoed voor je kind, leuk behang voor je babykamer, een mooi bed en wanddecoratie voor je tienerkamer, een stoere auto aan de wand voor de jongenskamer…

Voor een uitgebreid aanbod artikelen is een website als Babyshopp.nl heel handig. Je vindt hier duizenden producten die erg interessant kunnen zijn voor je inrichting. Ook vindt je hier leuke cadeautjes waarmee je iemand blij kunt maken. Zoeken kan eenvoudig op prijs of categorie.

Kinderwagens krijgen altijd voorrang

Met de kinderwagen door de winkelstraten, wie heeft dit weleens gedaan? De ene kinderwagen is daarin gemakkelijker te hanteren dan andere kinderwagens. Maar als de gemeente zulke borden gaat plaatsen, zou je dan niet sowieso een kinderwagen meenemen, gewoon om boodschappen te doen?
kinderwagens, kinderwagen

Het verschil tussen een kinderwagen en een buggy

Veel kinderwagens zijn tegenwoordig eenvoudig om te zetten naar een wandelwagen, waarbij het kindje rechtop zit. De buggy kan hierdoor overbodig lijken. Toch heeft de buggy een aantal voordelen ten opzichte van een kinderwagen, waardoor de aanschaf van een buggy wel degelijk de moeite waard kan zijn.

Een van de belangrijkste voordelen van een buggy is het gewicht en het formaat. Een buggy is over het algemeen een stuk lichter en compacter dan een kinderwagen. Hierdoor is hij gemakkelijker op te bergen en mee te nemen. Een buggy kan bijvoorbeeld vaak worden meegenomen op de fiets, waar een kinderwagen daar te groot en zwaar voor is. De buggy is ook vaak gemakkelijker in en uit elkaar te klappen.

Door het kleinere formaat en het lichte gewicht is een buggy ideaal bij het winkelen. De buggy is eenvoudiger door smalle ruimten of drukke gebieden te manoeuvreren.

Een ander groot voordeel van een buggy is de prijs. Door de eenvoudigere uitvoering van de buggy is deze goedkoper dan een kinderwagen.

Veel kinderwagens daarentegen bieden meer comfort voor zowel het kindje als voor de ouder. Zo duwt de kinderwagen veel gemakkelijker dan de meeste buggy’s, rolt hij beter over onregelmatige oppervlakken, en geeft de rug van het kindje vaak betere steun. Doordat er meer ruimte is in een kinderwagen, zit het kindje ruimer en comfortabeler dan in een buggy.

De meeste buggy’s zijn pas geschikt wanneer het kindje zelfstandig rechtop kan zitten. Dit terwijl een kinderwagen met reiswieg vanaf de geboorte gebruikt kan worden.

Veel ouders maken niet de keuze tussen een kinderwagen en een buggy , maar nemen allebei omdat ze beide in verschillende situaties erg handig kunnen zijn. Omdat er goedkope buggy’s te koop zijn hoeven de financiën geen obstakel te zijn. Wel is het zo dat er weer verschillende soorten buggy’s zijn. Duurdere versies hebben vaak als voordeel dat ze meer luxe bieden en er beter uitzien. Dat laatste is natuurlijk ook niet onbelangrijk. Een erg populaire buggy met een modern uiterlijk is de Quinny Zapp.

Terug naar kinderwagens

Mutsy blijft verrassen

Mutsy heeft verschillende modellen kinderwagens op de markt gebracht. Je kunt deze kinderwagens eenvoudig vergelijken met elkaar en ze hebben veel overeenkomsten. Een verschil met andere kinderwagens kan zijn de prijs/kwaliteit verhouding. Er zijn namelijk Mutsy kinderwagens voor 250 euro en die doen niet onder voor andere kinderwagens. Zo hebben ze ook zwenkwielen, een lichtgewicht en een scala aan extra accessoires.
Van Mutsy zijn de volgende modellen kinderwagens het bekendste: Mutsy Transporter, Mutsy Rider en de Mutsy Slider.

Terug naar kinderwagens

De Bugaboo Bee nog steeds erg populair

Een van de meest succesvolle kinderwagens is wel de Bee van Bugaboo. Deze kinderwagen is heel eigenaardig. Net even wat anders dan andere kinderwagens. En daarom uniek, zeldzaam en bijzonder. De Bugaboo Bee kinderwagen kun je geheel naar eigen smaak samenstellen en daarom voor veel ouders toch een interessante optie om de kinderwagen vervolgens helemaal zelf samen te stellen.
Bugaboo BeeHet ‘bijtje’ van Bugaboo is echt een typische kinderwagen voor in de stad vanwege de geringe afmetingen en het gewicht. Toch moet je er wel van houden.

De een vindt het design van Bugaboo echt top en zou met geen andere kinderwagen gezien willen worden. De ander schrikt er juist voor terug om met de kinderwagen door de winkels te lopen. Ook vanwege het design of de prijs. De prijs is voor de ene nu eenmaal een zwaarder weegpunt dan de ander. Er zijn ook genoeg ouders die juist een kinderwagen uitkiezen die echt naar hun eigen stijl is. Kinderwagens kunnen op design, op functionaliteit, op mogelijkheden, op handigheid, op prijs en op andere criteria geselecteerd worden, waardoor er ook zoveel modellen door fabrikanten op de markt gebracht worden.

Als je met een Bugaboo Bee kinderwagen aan het wandelen bent, realiseer je wel dat je achter een bijzondere kinderwagen loopt. Een soort buitenbeentje binnen de verschillende merken kinderwagens. Het mooie daarvan is dat de Bugaboo Bee een kinderwagen blijft waarover gesproken wordt. Gelieft of gehaat, de Bugaboo Bee blijft in onze ogen toch ‘lekker’ klein en ‘heerlijk’ fijn…

Terug naar kinderwagens

Een geheel nieuwe Bugaboo, de Bugaboo Donkey

Bugaboo DonkeyIn het najaar van 2010 kondigde Bugaboo aan een geheel nieuwe kinderwagen te introduceren: de Bugaboo Donkey. Ze noemen de kinderwagen een mono-duo-mono kinderwagen. Dit houdt in dat de kinderwagen multifunctioneel zal zijn. Om te zetten naar een duo-kinderwagen voor meerdere kinderen, een wagen om extra spullen mee te nemen, en natuurlijk een ‘gewone’ mono kinderwagen.
In een aantal klikken is de kinderwagen eenvoudig aan te passen. De kinderwagen zal geschikt zijn voor de gezinnen met meerdere kinderen in verschillende leeftijden. En de extra ruimte om spullen mee te nemen zal ook handig zijn. Uiteindelijk zal alles moeten blijken, maar Bugaboo wil hiermee zijn positie op de markt verstevigen met een nieuw model kinderwagen. De Bugaboo Donkey is een opvolger van onder meer de Bugaboo Cameleon, de Bugaboo Bee en de Bugaboo Frog.
De Bugaboo Donkey zal in het voorjaar van 2011 in Nederland en andere landen op de markt komen. We wachten af!

Terug naar kinderwagens

Stokke-Xplory kinderwagen vertoont defect

Er is een productiefout geconstateerd in een onderdeel van de “kapscharnieren” bij de nieuwe Stokke Xplory kinderwagen (model 2010). Stokke-Xplory defectHet betreft een veertje in de scharnieren van de zonnekap van het nieuwe model die in 2010 op de markt gebracht is. Het risico is aanwezig bij deze kinderwagen dat het scharnier los kan komen te zitten. Stokke Xplory heeft op hun website het een en ander verduidelijkt. Het defect betreft alleen de zonnkap, waardoor de kinderwagen op zich van problemen vrij is. Stokke geeft aan dat eigenaren kunnen aangeven dat ze een Stokke Xplory kinderwagen hebben uit 2010, van voor 17 juni 2010, waardoor Stokke de eigenaren met nieuwe kapscharnieren kan tegemoetkomen. Contact kan opgenomen worden via de website van Stokke-Xplory.

Terug naar kinderwagens

Man met kinderwagen op snelweg

Begin augustus heeft de politie een man van de snelweg A15 gehaald. Omdat hij met zijn dochtertje in een kinderwagen over de vluchtstrook liep.

Kinderwagen op snelweg

Hij liep over de vluchtstrook en had vlak daarvoor op de A15 pech gekregen. De dertig jarige man dacht naar een tankstation te kunnen lopen, waar een kennis hem zou ophalen.

De wandelaar met kinderwagen was een opvallende verschijning langs de snelweg, waardoor verschillende automobilisten toch aan de bel trokken. Gelukkig kon het blauw op straat de vader en dochter, met kinderwagen, veilig en wel op het tankstation afleveren.

Terug naar kinderwagens

kinderwagens, kinderwagen kopen